Filter
–
Manufacturer Navigation
Manufacturer A-Z
-
(8)
SakeNL
-
(1)
Sanshoraku (Toyama)
-
(3)
Sanwa Brewery (Shizuoka)
-
(1)
Sanwa Shurui (Oita)
-
(2)
Satsuma Shuzo (Kagoshima)
-
(6)
Seifuku (Okinawa)
-
(2)
Senjyo (Nagano)
-
(1)
Seto Shuzo (Saga)
-
(1)
Shiraiwa (Toyama)
-
(5)
Shirakabegura (Hyogo)
-
(3)
Shirataki (Niigata)
-
(2)
Sophienwald
-
(1)
Soto Sake (Niigata)
-
(2)
Suntory
Products of Wakashio (Kagoshima)

Sake.nl - Japanese Craft Beverages
Wakashio (Kagoshima)
A Day to Walk Barrel aged Shochu is een unieke Shochu doordat het twee, eigenlijk 4 werelden combineert. Het is een mix van Imo shochu (zoete aardappelen) gerijpt in eikenhouten vaten en Mugi shochu(gerst) gerijpt in sherryvaten, resulterend in een shochu met het zoete aroma van vanille en geroosterde tonen van noten.Heerlijk puur maar ook fijn met ijs.
€
30
.00
Wakashio (Kagoshima)
F-Spirits Cucumber & Lavendel Shochu is gemaakt van fruit en groenten die rond Kagoshima en het schiereiland
Osumi zijn geteeld en die deze shochu een uniek karakter geven. Een imo shochu, met komkommer van de boerderij "Yoshigasaki
Nouen" en aromatische lavendel.
€
39
.00
Wakashio (Kagoshima)
Sengamejo The New Pot Shochu is de vernieuwde versie van de veel geprezen Sangamejo, een zoete aardappel
shochu gemaakt door Wakashio uit Kagoshima. Zachte gebalanceerde shochu
gerijpt op houten vaten wat ook mooi terug komt in de smaak.
€
44
.00
Wakashio (Kagoshima)
De enige ambachtelijke gin ter wereld die in een houten pot still wordt
gemaakt. Jeneverbessen worden gemengd met verschillende soorten zoete
aardappel shochu, voor een harmonieus evenwicht met de jeneverbessen. De
nasmaak van de zoete aardappel shochu en het rijke aroma van jeneverbes
zorgen voor een opvallende lekkere toegankelijke gin.
€
47
.00