Gratis verzending

bij bestellingen vanaf € 75,-

Uniek assortiment

Sake, Gin, Umeshu, Shochu

Eigen import

direct uit Japan
Products of Miyasaka - MASUMI (Nagano)
Filter

Miyasaka - MASUMI (Nagano)
Masumi Shiro White - 720ml
Masumi Shiro(wit) is een heerlijke lichte sake met een alcoholpercentage van slechts 12%. Mooie lichte fruittonen zoals rijpe appel, peer en banaan. Een licht zoetje met veel umami en fijne zuren op het pallet maken de sake compleet. Â Veel fruit, mooie zuren en een fijne afdronk. Â Deze sake kan het beste koud in een wijnglas geserveerd worden.

€ 23,00
Miyasaka - MASUMI (Nagano)
Masumi Aka Red - 720ml
Met een subliem aroma pak de Masumi Aka Red iedereen in, een heerlijke combinatie van umani en zachte zuivel tonen.  De Aka Red is helder van kleur en toch heeft het diepte, gebrouwen als een yamahai voor complexiteit, met subtiele fruit- en zuivelaroma's en een verfrissende zuurgraad ondersteund door hartige umami.

€ 32,50
Miyasaka - MASUMI (Nagano)
Masumi Sanka - 720ml
Fris en geurig, de Masumi Sanka Junmai Daiginjo roept beelden op van een alpenweide in de lente. Dit is een subtiele, elegante sake met aromatonen van perzik, banaan en anijs. Sanka is dé Daiginjo sake voor wijnliefhebber met bergen smaak verpakt in meerdere lagen.Deze sake kan het beste koud in een wijnglas worden geserveerd.

€ 49,50
Miyasaka - MASUMI (Nagano)
Masumi Nanago - 720ml
Masumi Nanago is een speciale Junmai Daiginjo gemaakt volgens de traditionele Yamahai methode. Normaal zorgt deze methode voor volle robuuste sake maar in dit geval is er juist elegantie met heerlijke zuren verkregen. De sake heeft daarnaast veel fruit, iets laurier, een enorme complexiteit en een zachte zuivere afdronk. Heerlijke sake om Italiaans bij te eten, bijvoorbeeld een risotto met verse zeevruchten. Deze sake kan het beste koud in een wijnglas worden geserveerd.

€ 59,50