Gratis verzending

bij bestellingen vanaf € 75,-

Uniek assortiment

Sake, Gin, Umeshu, Shochu

Eigen import

direct uit Japan
Products of Choryo (Nara)

Choryo Shuzo is gelegen in de stad Koryo-cho ten noordwesten van Nara, waarvan wordt gezegd dat het de geboorteplaats van Sake is.

De stad Koryo-cho is omgeven door historisch erfgoed: het heiligdom gewijd aan de god van Sake ""Omiwa Jinja"" in het oosten, de heilige plaats van oorsprong uit het boeddhisme Asuka-ji in het zuiden, en de Horyu-ji-tempel welke is genomineerd als Werelderfgoed naar het noorden.

De filosofie van de sake-brouwerij is gebaseerd op ""Shou-dou-mu-kyu-kyoku"" (zelfvoldoening zal worden vermeden, want men kan zichzelf altijd verbeteren.) Men heeft zich toegelegd op het brouwen van sake die gewaardeerd zou worden door klanten en daarom besteden men speciale aandacht aan rijst, water, mensen en sake brouwen.

Filter

Choryo (Nara)
Yoshinosagi Taru - 300ml
Sake die gerijpt is op cederhouten vaten. Tonen van fruit, aarde, ceder. Een hartige smaak met lichte tannine en een scherpe fijne afdronk. De ideale begeleider voor pittige gerechten uit de Japanse en Chinese keuken. Deze sake kan het beste koud in een wijnglas of warm in een O-choko worden geserveerd.

€ 13,50