Filter
–
cbaxManufacturer.page.filter.headerText
Products of Takara Shuzo (Hyogo)
Takara Shuzo (Hyogo)
Sake.nl - Japanese Craft Beverages
Takara Shuzo (Hyogo)
De Towari is soba shochu gemaakt met soba koji in plaats van de veelgebruikte rijst of gerst koji, de Towari is een honkaku shochu gemaakt van 100% boekweit (soba). Het maken van soba koji is erg lastig vanwege de zeer harde oppervlak van de boekweitkern. Zo gebruiken de meeste shochu-brouwerijen rijst of gerst voor de koji en primaire moromi (beslag van de hoofdgisting). Takara shuzo breekt met de norm en gebruikt zijn gepatenteerde technologie om soba koji van superieure kwaliteit te creëren, wat resulteert in een 100% soba shochu, de Towari. Deze shochu combineert ook op unieke wijze twee destillatiemethoden - potdestillatie en vacuumdestillatie - wat resulteert in een authentieke shochu met nootachtige smaken van geroosterde soba en een boterzacht gehemelte.
Het aroma doet denken aan een breed scala aan hartige gerechten: verse en gegrilde groenten, waaronder lente-ui, broccoli rabe en radijs, samen met boekweit, sesamzaad en zwarte olijven. Het palet is zacht, niet te overheersend en zeer complex. Serveersuggesties:
Kamertemperatuur of warm.
€
27
.00
Takara Shuzo (Hyogo)
Takara's Ikkomon is een echte Honkata imo-shochu gemaakt van Koganesengan zoete aardappels uit Kagoshima. Deze zoete aardappels zijn ook zeer geschikt om te consumeren, maar wordt vooral gebruikt voor de productie van shochu. Shochu gemaakt met deze aardappel familie staat bekend om de zachte smaakt met een zacht zoet aroma.Terwijl veel imo-shochu worden gedistileerd met rijst koji, wordt de Ikkomon van begin tot eind gebrouwen met de Koganesengan zoete aardappel
en vervolgens een keer gedistilleerd. Het resulterende is een authentieke imo shochu die de rijkdom van de zoete aardappel uitstraalt.
De neus en het gehemelte versmelten een schat aan zacht hartige en geruststellende smaken, waaronder geroosterde lichte rogge, karwij, slaboter, gebakken appel en kruiden.Onze serveersuggesties:
Licht gekoeld, kamertemperatuur of om de hartige aspecten te benadrukken, warm.
€
32
.00
Takara Shuzo (Hyogo)
Takara's Ikkomon Aka is een echte Honkata imo-shochu gemaakt van Beni Satsuma rode zoete aardappels uit Kagoshima. Shochu gemaakt met deze rode aardappel familie staat bekend om de zoete smaakt met een bloemig aroma.
Terwijl veel imo-shochu worden gedistileerd met rijst koji, wordt de Ikkomon Aka van begin tot eind gebrouwen met de Beni Satsuma zoete aardappel en vervolgens één keer gedistilleerd.
Het resulterende is een authentieke imo shochu die de rijkdom van de zoete aardappel uitstraalt. De neus en het gehemelte versmelten een schat aan zacht hartige en geruststellende smaken, waaronder geroosterde lichte rogge, karwij, slaboter, gebakken appel en kruiden.
Onze serveersuggesties: Licht gekoeld, kamertemperatuur of om de hartige aspecten te benadrukken, warm.
€
32
.00