Gratis verzending

bij bestellingen vanaf € 75,-

Uniek assortiment

Sake, Gin, Umeshu, Shochu

Eigen import

direct uit Japan
Products of Tengumai (Ishikawa)
Tengumai is een sake brouwerij gevestigd in de stad Ishikawa in Japan. De brouwerij is opgericht in 1823 en wordt nog steeds gerund door dezelfde familie. Tengumai staat bekend om zijn premium sake, die wordt geproduceerd met traditionele methoden en met de hoogste kwaliteit rijst en water uit de regio. De brouwerij heeft ook geëxperimenteerd met nieuwe stijlen en smaken van sake, waardoor het een populaire keuze is geworden onder zowel traditionele als moderne sake liefhebbers.
Tengumai is toegewijd aan het behoud van de Japanse sake traditie en het delen van hun passie voor sake met de wereld. De brouwerij organiseert regelmatig proeverijen en evenementen om sake te promoten en educatie te bieden over de productie en smaakprofielen van sake. Het is ook mogelijk om een rondleiding te krijgen door de brouwerij en de productiefaciliteiten te bekijken om meer te leren over het productieproces.
Filter

Tengumai (Ishikawa)
Tengumai Yamahai Junmai - 720ml
De Tengumai Yamahai Junmai sake is gemaakt volgens een oude brouwmethode die zorgt voor een rijke geur en smaak, fijne zuren en een heerlijke lange afdronk. Het is een sake die bekroont is met een gouden medaille op het International Wine Challenge. Rijke volle gerechten met veel umami zoals Sukiyaki maken perfecte combinaties met deze sake. Deze sake kan het beste warm in een O-choko worden geserveerd.

€ 31,00