Umenoyoda sake-brouwerij is een vijfde generatie, door vrouwen gerunde sake-brouwerij, in het hart van Nara, Japan. De brouwerij is 10 keer sake-winnaar van de meest prestigieuze sake-wedstrijd in Japan, Zenkoku Shinshu Kanpyo Kai.
Umenoyado Yuzu is misschien wel een van de best Yuzu-shu uit Nara. Blend van hun signature sake en hoogwaardige yuzu sap. Vol aroma en vol van smaak.
Heerlijk als aperitief of bij het dessert maar ook uitermate geschikt om in frisse cocktails te gebruiken.
Het beste is om deze Yuzu-shu goed koud eventueel met wat ijs te serveren in een Guinomi aardenwerken sake cup.
Umenoyado Umeshu wordt gebrouwen door Umenoyado in Nara en is een premium variant van de Umeshu. Door 15 verschillende soorten Japanse Ume(kruising abrikoos en peer) te gebruiken, is deze Umeshu duidelijk aromatischer dan de meeste andere Umeshu. Met diepere, rijkere en intens zoete smaken heeft deze Umeshu een prachtig boeket. De Umenoyado Umeshu is 3 jaar gerijpt om alle Ume volledig in de sake te laten trekken voordat deze wordt gebotteld.
Heerlijk als aperitief of bij het dessert maar ook uitermate geschikt om in frisse cocktails te gebruiken. Het beste is om deze Umeshu koud eventueel met wat ijs te serveren in een Guinomi glas of aardenwerken sake cup.
Umenoyado Ryokucha Green Tea Umeshu wordt gemaakt door Yoshino-pruimen uit de prefectuur Nara te weken in Umenoyado-sake. Vervolgens gemengd met Japanse Yamato groene thee, waardoor het een zachte elegantie krijgt, een ontspannend aroma met de verfrissende zuurgraad van de pruimen.
Als je op zoek bent naar een frisse en verfrissende umeshu, dan is dit de juiste keuze. Best geserveerd met ijs of met sodawater.
Umenoyado Black Label Umeshu is een premium umeshu, een rijkere en diepere versie van de Umenoyado Umeshu. Gemaakt door zowel onrijpe als rijpe Ume uit Nishiyoshino, Nara prefectuur, te gebruiken en ze in Umenoyado-sake te trekken. Bij het drinken verspreidt het verfrissende aroma van pruimenbloesem zich door de mond en blijft de unieke smaak van sake behouden als een aanhoudende afdronk.
Heerlijk als aperitief of bij het dessert maar ook uitermate geschikt om in frisse cocktails te gebruiken.
Het beste is om deze Umeshu koud eventueel met wat ijs te serveren in een Guinomi aardewerken sake cup.
Umenoyado Lychee is een sake blend likeur met een prachtig bloemenaroma en de elegante zoetheid van lychee, het is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een exotische tropische likeur om van te genieten tijdens de zomer. Weelderig en soepel.Serveer dit verbluffende drankje op (gemalen) ijs of gekoeld in een martini-glas.
Garneer natuurlijk met lychees!
Umenoyado Aragoshi Umeshu, gebotteld met echte Ume puree, heeft een rijkere, natuurlijkere, zoete smaak. Deze umeshu is een prachtige weergave van wat brouwmeesters in combinatie met alle natuurlijke smaakstoffen kunnen produceren.
Gemaakt van hoogwaardige sake en natuurlijke Japanse Ume, waardoor een prachtige Umeshu basis ontstaat met een zachte en zijdeachtige textuur met een rijk en zoet aroma en smaak.Heerlijk koud puur of op ijs in een grote Guinomi.
Umenoyado Aragoshi Pineapple is een ananas fruitsake met een fris gevoel dat doet denken aan de tropische zon en een kenmerkende helder gele kleur heeft. De uitstekende balans tussen zoete en zure smaak en de vezeligheid die eigen is aan ananas laten je de sappigheid van de vrucht zelf ervaren. Als je het met ijs drinkt, vult het verfrissende zoete aroma van de vrucht je mond.
Umenoyado Aragoshi Mikan is een fruitsake van verse Satsuma mandarijnen. De schil, het vruchtvlees en zaden worden zorgvuldig verwijderd, en het mandarijn vruchtvlees wordt voorzichtig gemengd om elk stukje niet te pletten.
Geniet niet alleen van het verfrissende aroma en de smaak van mandarijnen, maar ook van de lichte en mysterieuze textuur van de mandarijnen die dansen in je mond.Heerlijk koud of met ijs in een grote Guinomi.
Umenoyado Yuzu is misschien wel een van de best Yuzu-shu uit Nara. Blend van hun signature sake en hoogwaardige yuzu sap. Vol aroma en vol van smaak.
Heerlijk als aperitief of bij het dessert maar ook uitermate geschikt om in frisse cocktails te gebruiken. Het beste is om deze Yuzu-shu koud eventueel met wat ijs te serveren in een Guinomi aardewerken sake cup.
Umenoyado Aragoshi Ringo is een premium geproduceerde drank die verse Japanse Fuji-appel puree gebruikt in plaats van de Ume, voor een zoetere, meer verfrissende drank.
Deze Umenoyado Aragoshi Ringo is gemaakt met dezelfde processen als de beroemde umeshu geproduceerd door Umenoyado. Deze variant heeft echter de Ume vervangen door Japanse Fuji-appels, waardoor deze een zoeter en meer nectarachtig aroma heeft gekregen. De rijke smaak en zachte texturen maken het ideaal om zo van te genieten, met ijs of als cocktail.
Umenoyado Aragoshi Momo is een zachte likeur gemaakt met sake en witte perziken. Een fruitige likeur gemaakt met zoete en frisse Japanse perziken die in de zon zijn gekweekt. Na het schillen worden de perziken vermalen tot een puree en vermengd met sake waardoor het een dikke perzik sap textuur ontstaat.
De Aragoshi Momo is een fruitige, matig zoete drank met een aroma dat doet denken aan het eten van een perzik dessert.
De Umenoyado Gin is gemaakt van unieke Japanse botanicals en Japanse sake gebrouwen in Nara. Met de traditionele knapperige jeneverbessensmaak als kern, schitteren de umami van sake en het Citrus aroma.Het resulteert is het creëren van een originele smaak die duidelijk Japans is. In de neus vind je een verfrissend aroma, gevolgd door een heerlijk zacht mondgevoel van zoetheid en een aangename bittere afdronk.
Umenoyado Yuzu is misschien wel een van de best Yuzu-shu uit Nara. Blend van hun signature sake en hoogwaardige yuzu sap. Vol aroma en vol van smaak.
Heerlijk als aperitief of bij het dessert maar ook uitermate geschikt om in frisse cocktails te gebruiken.
Het beste is om deze Yuzu-shu goed koud eventueel met wat ijs te serveren in een Guinomi aardenwerken sake cup.