Gratis verzending

bij bestellingen vanaf € 75,-

Uniek assortiment

Sake, Gin, Umeshu, Shochu

Eigen import

direct uit Japan
Products of Kinmon Akita (Akita)
Kinmon Akita Sake Brewery, gevestigd in de stad Akita in de prefectuur Akita, is een familiebedrijf dat al meer dan 150 jaar premium sake produceert. De brouwerij maakt gebruik van het kristalheldere water van de nabijgelegen rivier de Omono en lokaal geteelde rijst om sake te produceren van de hoogste kwaliteit.
Kinmon Akita Brewery biedt verschillende soorten sake, waaronder Junmai, Ginjo en Daiginjo sake. Een van hun meest populaire producten is de Kinmon Yamabuki Gold sake, die wordt geproduceerd met behulp van een speciale fermentatiemethode en is gedecoreerd met eetbaar bladgoud.
De brouwerij maakt gebruik van traditionele productiemethoden, waaronder handmatig roeren van de rijst en controle van de temperatuur en vochtigheid om de hoogste kwaliteit sake te produceren. Kinmon Akita Brewery heeft ook geïnvesteerd in moderne technologieën om de productie te verbeteren en de smaak te verfijnen.
Naast het produceren van sake, is Kinmon Akita Brewery ook betrokken bij verschillende gemeenschapsprojecten, waaronder de restauratie van historische gebouwen en het ondersteunen van lokale festivals. Bezoekers kunnen de brouwerij bezoeken en de productie van sake zien en proeven in hun proefruimte.
Filter

Yamabuki Gold Koshu 18Yrs - 720ml
Yamabuki Gold Koshu heeft een mooie donkere gouden kleur, gekruid fruit, kardemom, gedroogde rozijnen, complex, zacht, vol umami en een heerlijk eeuwigdurende afdronk. De sake is door zijn zoetheid en complexiteit uitermate geschikt als vervanger van een dessertwijn,  combinaties met blauwschimmel kaas en chocolade zijn verrassend spectaculair. Deze sake komt het beste tot zijn recht wanneer die op kamertemperatuur in een wit wijnglas wordt geserveerd.

€ 73,00