Gratis verzending

bij bestellingen vanaf € 75,-

Uniek assortiment

Sake, Gin, Umeshu, Shochu

Eigen import

direct uit Japan
Products of Maruishijozo - NITO (Aichi)
Filter

Maruishijozo - NITO (Aichi)
Nito Satin - 500ml
Mooie fluweelzachte Junmai sake met een alcoholpercentage van 13%. Door de fijne zuren in combinatie met de lichte zoetheid heerlijk in balans. Fijn , puur, mooie fruittonen met iets geroosterde tonen erdoor heen.

€ 18,50
Maruishijozo - NITO (Aichi)
Nito Yamada-nishiki 55 - 720ml
Nito Yamada-nishiki 55 van Maruishi Shuzo is een gebalanceerde complexe sake met veel umami en tonen van mandarijn. Mooie afdronk met elke slok een nieuwe ervaring. Deze sake kan het beste koud in een wijnglas worden geserveerd.

€ 33,00
Maruishijozo - NITO (Aichi)
Nito Dewa-sansan 55 - 720ml
Nito Dewa-sansan 55 is een relatief nieuwe sake van Maruishi Shuzo uit Aichi welke is geïntroduceerd in 2017. Complex en een mooie afdronk. Deze sake kan het beste koud in een wijnglas worden geserveerd.

€ 33,00
Maruishijozo - NITO (Aichi)
Nito Omachi 55 - 720ml
Nito Omachi 55 van Maruishi Shuzo is een volle en complexe sake met tonen van appel en rijpe peer. Heeft een mooie pittige afdronk. Deze sake kan het beste koud in een wijnglas worden geserveerd.

€ 33,00
Maruishijozo - NITO (Aichi)
Nito Omachi 48 - 720ml
Nito Omachi 48 is een sake van twee werelden. Aan de ene kant de verfijning van een Junmai Daiginjo en aan de andere kant het robuuste volle kruidige karakter van de Omachi rijst. Een heerlijke sake die ’s avonds op de bank gedronken kan worden maar ook goed combineert met gegrilde gerechten zoals Sint Jacobsschelp. Deze sake komt het beste tot zijn recht wanneer deze koud in een wit wijnglas wordt geserveerd.

€ 37,50
Maruishijozo - NITO (Aichi)
Nito Aiyama 48 - 720ml
Nito Aiyama is een heerlijke volle sake gemaakt van de relatief nieuw ontwikkelde Aiyama sakerijst.Mooie neus vol fruit waaronder peer, rijpe appel en meloen. Een pallet met fijne zuren en een rijke volle fijne afdronk.Deze sake komt het beste tot zijn recht wanneer deze koud in een wijnglas wordt geserveerd.

€ 42,50
Maruishijozo - NITO (Aichi)
Nito Omachi 33 - 720ml
De Nito Omachi '33' vertegenwoordigt een ongerepte aangename Omachi-sake, vervaardigd door Maruishojozo. Het straalt een boeiende mix uit van verse fruitige smaken, waaronder meloen, witte perzik en banaan, vergezeld van genuanceerde hartige en kruidige tonen. Ondanks het feit dat het een gepasteuriseerde sake is, behoudt het een fris en levendig smaakpalet. Het opmerkelijke aspect is het nauwgezette polijsten van Omachi om deze lage verhouding te bereiken, een proces dat hoge niveaus van vaardigheid en geduld vereist. Als gevolg hiervan pronkt de sake met complexe smaken die worden gekenmerkt door goed uitgebalanceerde zoetheid, zuurgraad en hartige ondertonen. Het slot wordt gekenmerkt door een subtiele bitterheid, wat bijdraagt aan een elegante en schone afdronk.

€ 70,00
Maruishijozo - NITO (Aichi)
Tokugawa Ieyasu Junmai Daiginjo - 720ml
leeg

€ 70,00
Maruishijozo - NITO (Aichi)
Tokugawa Ieyasu Daiginjo - 720ml
leeg

€ 80,00
Maruishijozo - NITO (Aichi)
Nito Yamada-nishiki Ultimate 18 - 720ml
Nito Yamada-nishiki Ultimate 18 is de 'Special Maruishi Brewing 333 Anniversary' uitgave. Ter ere van het 333 jarig jubileum heeft Maruishi 2 hele speciale sake gebrouwen waarbij de meest speciale de Nito Yamada-nishiki 18 is. Slechts 1500 flessen zijn van deze sake gemaakt waarbij er maar 24 in Europa terecht zijn gekomen. De sake behoord bij de groep van super Junmai Daiginjo vanwege het lage polijstgehalte van de rijst, een niet officiële titel die door experts wel erkend is. In de neus heeft deze enorm complexe sake heel veel verschillende fruit en florale tonen waarbij peer, meloen, sinaasappel, anijs en venkel het meest naar voren komen. Wanneer je de sake proeft merk je de geschakeerdheid van verschillende smaken die elkaar blijven opvolgen. Dit is overigens een sake die gekaraffeerd kan worden om de verschillende smaakcomponenten sneller naar voren te laten komen maar onze voorkeur gaat uit van het serveren in een wit Bourgogne wijnglas. Als laatste is er een heerlijke fijne zuivere pure afdronk die mooi blijft hangen. Een sake om van te genieten met naaste familie en/of beste vrienden. Deze sake kan het beste rond de 12 graden worden geserveerd in een Bourgogne wit wijnglas.

€ 275,00