Gratis verzending

bij bestellingen vanaf € 75,-

Uniek assortiment

Sake, Gin, Umeshu, Shochu

Eigen import

direct uit Japan
Products of Kiuchi (Ibaraki)
Filter

Kiuchi (Ibaraki)
Kiuchi Sparkling Umeshu - 300ml
Een zoete, frisse en zeer geliefde mousserende umeshu van Kiuchi uit Ibaraki. Licht in alcohol met slechts 6% is een ideale allround umeshu. Gefermenteerd met onruipe vlezige, sappige pruimen uit Wakayama, bekend om de zoete, rijke en aangenaam scherpe smaak. Deze sake kan het best in een champagne flûte geserveerd worden.

€ 9,50
Kiuchi (Ibaraki)
Sanaburi Sake Lees Kome Shochu - 500ml
De Kiuchi Sanaburi - Sake Lees – is een rijst (kome) shochu gemaakt voor Kiuchi uit Ibaraki. Als de sakeproductie in maart klaar is, wordt de resterende sakedroesem (sake-lees) in een speciale mand gestoomd om deze shochu te maken. Heerlijk zacht tonen van de rijst komen terug in de smaak en door de lange afdronk maakt deze shochu indruk op de meeste liefhebbers.

€ 28,00
Kiuchi (Ibaraki)
Hinomaru Gin - 700ml
Een ambachtelijke gin geboren uit de vaardigheid van de sakebrouwerij en het klimaat van Japan.Kiuchi Shuzo mengde zijn originele gin, op smaak gebracht met zorgvuldig geselecteerde plantaardige ingrediënten, zoals op cederhouten vaten gerijpte rijstshochu, gebrouwen met 200 jaar brouwen technieken, Fukuguri-sinaasappelen geteeld aan de voet van de berg Tsukuba, en lokaal geproduceerde yuzu en Japanse peper.De verfrissende geur van citrusvruchten, de smaak van kruiden die je Japan doen voelen, en de diepe smaak van cederhouten vatrijping zijn precies de uitdrukking van de sakebrouwerij van Kiuchi Shuzo en het klimaat dat zich daar verspreidt.Geniet met frisdrank of tonic naar keuze.

€ 60,00
Kiuchi (Ibaraki)
Hinomaru Celebration 2023 Single Malt Whisky - 700ml
Deze single malt-whisky is gedistilleerd aan de voet van de Tsukuba berg door de Yasato-distillery. Een mix van moutgeesten gerijpt in bourbonvaten, sherryvaten en rode wijnvaten.

€ 99,00