Gratis verzending

bij bestellingen vanaf € 75,-

Uniek assortiment

Sake, Gin, Umeshu, Shochu

Eigen import

direct uit Japan
Products of Nakashima - KOZAEMON (Gifu)
Nakashima is een sakebrouwerij met meer dan 300 jaar geschiedenis sinds 1702. Het merk "Kozaemon" werd gelanceerd in 2001 en is populair geworden in binnen- en buitenland. Het gebruik van het ondergrondse water dat uit Mt. Byobu als bron brengt de volle smaak van de rijst naar voren. Gebaseerd op het idee om een goede match te maken met elk gerecht, is Nakashima toegewijd aan het produceren van "umakuchi" zoetgeurende smaken met body en diepte in plaats van knapperige en droge "tanrei" smaken. Met een geschiedenis van meer dan 300 jaar, hooggekwalificeerde rijst en water en een passie voor uitdaging maken Nakashima sake heel bijzonder. Ondertussen heeft de 14e generatie het stokje overgenomen en is het merk bekender en grootser dan ooit.
Filter

Nakashima - KOZAEMON (Gifu)
Kozaemon Banaan likeur - 500ml
Kozaemon Banaan likeur heeft een zachte zoetheid en een mooie zachte textuur gemaakt met bananenpuree.

€ 27,50
Nakashima - KOZAEMON (Gifu)
Kozaemon Kiwi likeur - 500ml
Kozaemon Kiwi likeur is gemaakt met rijpe kiwi en heeft een zoetzure smaak en een scherpe maar verfrissende smaak.

€ 27,50
Nakashima - KOZAEMON (Gifu)
Kozaemon Miyama-nishiki - 720ml
Kozaemon Miyama-nishiki is een rijke robuuste Junmai Ginjo sake met tonen van zuivel, geroosterde granen en rijpe banaan. Goede uitgebalanceerde smaken en een zachte lange afdronk. Heerlijk om te serveren bij "Gyoza" of verschillende soorten Sushi. Deze sake kan het beste koud in een wijnglas worden geserveerd.

€ 32,00
Nakashima - KOZAEMON (Gifu)
Kozaemon Bizen Omachi - 720ml
Kozaemon Bizen Omachi is een klassieke stijl Omachi rijst sake met een intensieve kruidige neus van kaki en abrikoos. Warme volle smaak met een elegante zachte finish. Heerlijke sake bij gegrilde vis, Teriyaki kip en Yakitori. Deze sake kan het beste koud in een wijnglas worden geserveerd.

€ 39,50
Nakashima - KOZAEMON (Gifu)
Kozaemon Bizen Omachi Nama - 720ml
Kozaemon Bizen Omachi Nama is een ongepasteuriseerde gelimiteerde uitgave van de Nakajima brouwerij. Unieke geur en smaak, enorm levendig, een delicate zachte smaak met tonen van ananas, peer en meloen, lange afdronk. Mooie match met gerechten waar “Ponzu” saus bij geserveerd wordt. Deze sake kan het beste koud in een wijnglas worden geserveerd.

€ 48,00
Nakashima - KOZAEMON (Gifu)
Kozaemon Dewa-sansan Jikagumi - 720ml
Kozaemon Dewa-sansan Jikagumi Junmai Ginjo is een Limited edition sake. Ongepasteuriseerd, levendig fris met een sublieme neus vol floraliteit. Goed gebalanceerde ronde smaak en een perfecte nasmaak. Uitstekende sake om bij delicaat verfijnde gerechten te serveren. Deze sake kan het beste koud in een wijnglas worden geserveerd.

€ 55,00
Nakashima - KOZAEMON (Gifu)
Kozaemon Umeshu - 500ml
Kozaemon Umeshu is een van de allermooiste Ume likeuren van Japan. Elegant, rijk met een delicate structuur, superzacht en een geweldige afdronk. Deze Umeshu, vaak foutief vertaald als pruimenwijn wordt gemaakt door de artisanale Nakashima brouwerij. Deze met Japanse sake als basis Ume likeur kan het beste sec, maar ook samen met medium zoete desserts zoals sinaasappelbavarois gedronken worden. Deze Umeshu kan het beste koud in een guinomi worden geserveerd eventueel met ijs.

€ 57,50