Filter products
–
Manufacturer Navigation
Manufacturer A-Z
-
(2)
Nabedana (Chiba)
-
(2)
Naito Brewery (Aichi)
-
(1)
Nakano BC (Wakayama)
-
(13)
Nakashima - KOZAEMON (Gifu)
-
(1)
Nanbu Bijin (Iwate)
-
(7)
Nekka (Fukushima)
-
(3)
Nihonsakari (Hyogo)
-
(1)
Nikka Whisky
-
(1)
Ninki-Ichi (Fukushima)
-
(2)
Nirasaki Distillery (Yamanashi)
-
(2)
Nishibori (Tochigi)
-
(1)
Nishiyama (Hyogo)
-
(3)
Saburomaru
-
(8)
SakeNL
-
(1)
Sanshoraku (Toyama)
-
(3)
Sanwa Brewery - GARYBAI (Shizuoka)
-
(1)
Sanwa Shurui (Oita)
-
(2)
Satsuma Shuzo (Kagoshima)
-
(6)
Seifuku (Okinawa)
-
(13)
Sekaiitto (Wakayama)
-
(2)
Senjyo (Nagano)
-
(1)
Seto Shuzo (Saga)
-
(1)
Shiraiwa - IWA (Toyama)
-
(5)
Shirakabegura (Hyogo)
-
(3)
Shirataki (Niigata)
-
(2)
Sophienwald
-
(3)
Soto Sake (Niigata)
-
(2)
Suntory
Products of Tosatsuru (Kochi)

Tosatsuru is een sake brouwerij gevestigd in Kochi, een prefectuur in het zuiden van Japan op het eiland Shikoku. De brouwerij werd opgericht in 1789 en is sindsdien een van de meest gerenommeerde sake producenten in de regio.
Tosatsuru heeft een breed scala aan sake, waaronder junmai, ginjo en daiginjo, gemaakt van lokale rijstvariëteiten en waterbronnen. Hun producten zijn bekend om hun delicate smaken en aroma's, en hebben vele prijzen gewonnen op nationale en internationale sake-wedstrijden.
Tosatsuru heeft zich ook gericht op het behoud van de lokale cultuur en het milieu, en heeft verschillende initiatieven genomen om de natuurlijke hulpbronnen van de regio te beschermen en te promoten. Zo hebben ze bijvoorbeeld hun eigen rijstvelden beheerd met behulp van traditionele landbouwmethoden en hebben ze samengewerkt met lokale boeren om duurzame teeltpraktijken te bevorderen.
Tosatsuru's toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid maakt het een populaire keuze onder sake liefhebbers over de hele wereld.
Sake.nl - Japanese Craft Beverages
Tosatsuru (Kochi)
Azure Ocean is a special Ginjo Sake brewed with water extracted from a source on the bottom of the Pacific Ocean. Beautiful saliness in combination with elegant fruit packed in a design bottle.
No nicer combination possible than fresh oysters or oyster magazines with this sake.
This sake is best served very cold in a wine glass.
€
35
.00