Manufacturer Navigation
Manufacturer A-Z
-
(8)
SakeNL
-
(1)
Sanshoraku (Toyama)
-
(3)
Sanwa Brewery (Shizuoka)
-
(1)
Sanwa Shurui (Oita)
-
(2)
Satsuma Shuzo (Kagoshima)
-
(6)
Seifuku (Okinawa)
-
(2)
Senjyo (Nagano)
-
(1)
Seto Shuzo (Saga)
-
(1)
Shiraiwa (Toyama)
-
(5)
Shirakabegura (Hyogo)
-
(3)
Shirataki (Niigata)
-
(2)
Sophienwald
-
(1)
Soto Sake (Niigata)
-
(2)
Suntory

Seifuku Sake Brewery heeft een rijke geschiedenis van innovatie en uitmuntendheid. Oorspronkelijk opgericht als Kanna Sakaya in 1942 in Ishigaki, begon de brouwerij met het brouwen van sake voordat ze zich richtte op awamori. In 1975 introduceerde het bedrukt glaswerk voor awamori, en in 1981 was het een pionier op het gebied van vacuümgedistilleerde awamori. In 1992 werd het hernoemd tot Seifuku Sake Brewery en verwierf het erkenning voor zijn "oude sake," waarmee het meerdere onderscheidingen won.
In 2001 omarmde Seifuku directe vuurpotdistillatie en bracht het zijn product opnieuw op de markt als "Direct-Fire Keifuku." Door de jaren heen lanceerde het bedrijf diverse innovatieve producten, waaronder “Hitotoki no Chura” (ongefilterde awamori), yuzu- en gemberlikeuren, en awamori-gebaseerde azijnen. Tijdens het Reiwa-tijdperk bleef Seifuku uitblinken, met talrijke prijzen voor creaties zoals “Seifuku Vintage 43 Degrees.” In 2023 breidde de brouwerij haar assortiment verder uit met de introductie van agrarische rum, waarmee ze haar reputatie voor creativiteit en vakmanschap versterkte.
Sake.nl - Japanese Craft Beverages