Gratis verzending

bij bestellingen vanaf € 75,-

Uniek assortiment

Sake, Gin, Umeshu, Shochu

Eigen import

direct uit Japan
Products of Heaven Sake
HEAVENSAKE is het geesteskind van Régis Camus, een wereldwijd zeer gewaardeerde Franse wijnmeester. Régis Camus, altijd de ondernemer, ontwikkelde een diepe waardering voor de traditie van sake en begon vervolgens zijn touch aan de geschiedenis van sake toe te voegen. Régis Camus werkte samen met vier bekende brouwerijen, Hakushika, Konishi, Dassai en Urakasumi, om de sake van het merk te produceren. Elke brouwerij brengt de geest van sake in hun hart en hun vraag naar uitmuntendheid om sake met de hoogste normen te produceren. Elke batch krijgt de grootst mogelijke aandacht en zorg. De sake die ze brouwen is echt uniek in zijn soort en een welkome aanvulling op de sake-traditie. HEAVENSAKE wordt in de Benelux exclusief verkocht door Sake.nl
Filter

%
%
Heaven Sake
Heavensake Junmai Ginjo - 720ml
HEAVENSAKE Junmai Ginjo is een mariage tussen Hakushika, een bekende sake brouwerij uit Hyogo en Regis Camus. Samen werken ze om je deze geweldige superzachte Heavensake junmai ginjo te brengen. Geniet van de ongewone, maar aangename neus van lichte citroenschil en mandarijn. De geur past precies in de zachte, bijna butterscotch-smaak met pittige tonen van rozijnen. Het past verrassend goed bij rauwe visgerechten of zelfs iets als ceviche. Deze sake komt het best tot zijn recht wanneer deze koud in een wit wijnglas geserveerd wordt.

€ 41,00 € 48,00 (14.58% bespaard)
%
%
Heaven Sake
Heavensake Junmai Daiginjo - 720ml
HEAVENSAKE Junmai Daiginjo is het vlaggenschip van de HEAVENSAKE lijn. Voor deze junmai daiginjo vroeg Regis Camus nederig de hulp van Dassai, een brouwerij die over de hele wereld bekend is. Hun creatie is, in de woorden van de heer Camus zelf, "alsof je een bloemenwinkel binnenloopt". Het delicate bloemenaroma omvat vleugjes bloeiende appelbloesems. Voor de smaak een luxe combinatie van muskaatdruiven, wilde rode bes en peer. Met Dassai weet je dat je pure, verfijnde gelukzaligheid zult drinken, en de HEAVENSAKEÂ Junmai Daiginjo is niet anders. Nergens anders ter wereld krijg je zo'n sake. Deze sake komt het best tot zijn recht wanneer deze koud in een wit wijnglas geserveerd wordt.

€ 90,00 € 105,00 (14.29% bespaard)