Asahi-shuzo Sake Brewing Company werd opgericht in 1830 met het motto" kwaliteit eerst ". Het brouwen van goede sake komt neer op het gebruiken van de beste sake-rijst. Ze concentreren zich niet alleen op de sake-rijst van hoge kwaliteit, ze besteden ook veel tijd en moeite in hun laboratoria om de kwaliteit van de producten te verhogen.
Asahi-shuzo neemt ook deel aan verschillende activiteiten om hun natuurlijke omgeving te behouden. Bovendien houden ze theeceremonies, concerten en culturele evenementen voor de lokale gemeenschap. Het doel is om met sake een leuke, duurzame en uiteindelijk plezierige omgeving te maken.
Kubota Senju Ginjo heeft een vriendelijke neus met tonen van appel, peer and lychees, lage mineraliteit, zachte tedere fluweelachtige smaak met een schone Kire afdronk.
Uitstekende keuze als begeleider voor een breed scala aan Japanse gerechten inclusief gegrilde en gefrituurde gerechten.
Deze sake kan het beste koud in een wijnglas worden geserveerd.
Kubota Hyakuju is een elegante stijl Honjozo sake met tonen van honing, graan, zuivel in de neus en op het gehemelte, droge zuivere afdronk.
Originele gerechten uit Niigata zoals Hegi Soba noedels en Suruten een soort van tempura combineren goed met deze sake.Deze sake kan het beste koud in een guinomi of warm in een O-choko worden geserveerd.
Kubota Senju Ginjo heeft een vriendelijke neus met tonen van appel, peer and lychees, lage mineraliteit, zachte tedere fluweelachtige smaak met een schone Kire afdronk.
Uitstekende keuze als begeleider voor een breed scala aan Japanse gerechten inclusief gegrilde en gefrituurde gerechten.
Deze sake kan het beste koud in een wijnglas worden geserveerd.
Kubota Manju is een van de meest beroemde sake van Japan. Schoon, verfijnt, zacht, elegant met een fijn klein zoetje en een hele schone zogenaamde Kire afdronk.De puurheid van deze sake vraagt om gerechten die zonder veel smaakmakers geserveerd worden zoals oesters en Sashimi.
Deze sake kan het beste koud in een wijnglas worden geserveerd.
Kubota Manju is een van de meest beroemde sake van Japan. Schoon, verfijnt, zacht, elegant met een fijn klein zoetje en een hele schone zogenaamde Kire afdronk.
De brouwerij Asahi Shuzo maakt sake die typisch is voor het gebied Niigata.
De puurheid van deze sake vraagt om gerechten die zonder veel smaakmakers geserveerd worden zoals oesters en Sashimi.
Deze sake kan het beste koud in een wijnglas worden geserveerd.
Kubota Sake pakket bestaat uit de drie Kubota sake van een van de meest bekende brouwerijen in Niigata: Kubota Hyakuju is een elegante stijl Honjozo sake met tonen van honing, graan, zuivel in de neus en op het gehemelte, droge zuivere afdronk.Kubota Senju Ginjo heeft een vriendelijke neus met tonen van appel, peer and lychees, lage mineraliteit, zachte tedere fluweelachtige smaak met een schone “Kire” afdronk.Kubota Manju is een van de meest beroemde sake van Japan. schoon, verfijnt, zacht, elegant met een fijn klein zoetje en een hele schone zachte afdronk.